IMPLICA-TE!

Sustine SanatatePentruViata. Investeste in viitorul nostru, al tuturor.

Completeaza unul din formularele de mai jos si fa parte din comunitatea noastra. Este atat de simplu sa faci bine!

Persoane Fizice

Daca esti persoana fizica poti directiona 3.5% din impozitul pe venit completand formularul 230 de mai jos. Este important de retinut ca prin completarea acestui formular tu vei putea ajuta un bebelus fara niciun cost. Prin necompletarea formularului, banii vor ramane la stat. Pot dona, prin completarea formularului, persoanele salariate sau pensionarii cu pensii mai mari de 2.000 lei, dar şi cei care realizează venituri din drepturi de autor sau convenţii civile şi care au optat pentru impozit final de 10%

Persoane Juridice

Daca esti persoana juridica si esti dispus sa ajuti o mama impreuna cu bebelusul sau, poti sprijini Asociatia Mamele ajuta Mamele printr-o sponsorizare. Acest lucru poate fi realizat completand contractul de sponsorizare care poate fi descarcat de mai jos. De asemenea, mai jos puteti gasi si un ghid fiscal care contine categoriile de persoane juridice care pot efectua sponsorizari.

Trimite-ne pe mailul contact@ajutamam.ro formularul / contractul completat si semnat, iar noi vom reveni catre tine cu detalii legate despre cum s-a cheltuit contributia ta.

Stiai ca multe familii nu le pot oferi bebelusilor cele necesare in primii ani de viata? Daca ti-au ramas haine sau jucarii de cand copilul tau era mic, acum le poti dona si poti face un alt bebelus fericit.

Un altfel de ajutor

GESTUL TAU DE BUNATATE

Donează în contul ONG
Banca Transilvania
IBAN: RO59BTRLRONCRT0271171601
Cod fiscal: 31309333
Sau contactează-ne:


Presedinte : Nicoleta Neacsu
contact@ajutamam.ro

Vania Limban
Coordonator proiect
Tel: 0753.072.902
contact@ajutamam.ro

TRIMITE FORMULARUL