• green layout
  • blue layout

“Un bebeluş activ, înseamnă un părinte activ”

Sanatate pentru Viata si Active Center cu cele doua proiecte "Marsul Bebelusilor Activi" si "Planteaza un Copacel la Nasterea Bebelusului Tau" se alatura  Asociatiei Viitor Plus  si proiectului initiat de aceasta "Padurea Copiilor" !

Activ presupune preocupare pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată, într-un mediu înconjurător cât mai puţin poluat.


Pentru a promova viaţa activă, invităm părinţii cu bebeluşi (0-2 ani) la Marşul bebeluşilor activi. Împreună cu bebeluşul tău, în braţe, port-bebe sau sling, vei merge pentru a atrage atenţia altor părinţi asupra importanţei unei vieţi active şi pentru a susţine cauza de mediu Pădurea Copiilor.

Activ înseamnă:

-       Sport pentru un corp sănătos

-       Mâncare sănătoasă pentru a alimenta organismul cu nutrienţi benefici

-       Sănătate pentru minte

-       Grijă pentru natură, deoarece Terra este casa noastră a tuturor, iar un Pământ poluat ne afectează inevitabil.

Pădurea Copiilor înseamnă:

-       plantarea şi îngrijirea unui puiet pentru fiecare nou-născut.

-       noua locaţie din cadrul proiectului “Adoptă un copac!”, în cadrul căruia asociaţia ViitorPlus a plantat deja 155.000 puieţi.

-       aer curat pentru copiii noştri atunci când vor creşte; cu fiecare euro donat, Asociaţia ViitorPlus va planta câte un puiet. Dacă vrei să faci şi tu o donaţie online pentru această cauza click aici.

Participarea la Marşul bebeluşilor activi este gratuită. Trebuie doar să trimiti un e-mail de confirmare la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si te înscrii online pe www.viitorplus.ro pentru a completa formularul.

Te aşteptăm la Marş sâmbătă, 8 octombrie 2011, în Piaţa Constituţiei!

Startul se va da la ora 11:00, in cadrul curselor de copii de la Maratonul International Bucureşti, dar te rugăm să vii de la ora 9:00 pentru a-ţi ridica tricoul special, numarul de concurs şi un cadou din partea sponsorilor.

“Marşul bebeluşilor activi” este organizat de Active Center, Asociaţia ViitorPlus, Asociatia Sanatate pentru Viata, în cadrul Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon.

 

 

AutentificareAddThis Social Bookmark Button

Planteaza un copacel la nasterea bebelusului tau

 

Planteaza un copacel la nasterea bebelusului tau

Scrisoare de la un copacel pentru un parinte

Buna,

Astazi ramurile si frunzele mele s-au leganat vesele si soarele a fost mai stralucitor.

Sunt fericit, si dansez pe adierea usora a vantului. Ma intrebi de ce ? M-a vizitat copilul meu. Da , am un copil, un frate, pentru ca am fost plantat la nasterea sa, sa-i fiu alaturi pe cararile vietii.

Citeşte mai departe...';
Template design by JoomlaThemePro
Design by: JoomlaTheme Pro