• green layout
  • blue layout

Implic?-te!

Persoanele juridice pot incheia un contract de sponsorizare cu Asociatia Sanatate Pentru Viata si pot deduce 20% din impozitul pe profit datorat Statului, īn limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei. In acest fel dvs. decideti cum va fi folosita acceasta parte din impozitul platit, asigurandu-va ca fondurile sunt directionate unde este nevoie de ele.

 

Extras din Codul Fiscal:

"Cap.III, Art.31 (4) Contribuabilii care efectueaz? sponsoriz?ri ?i/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea ?i legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dac? sunt īndeplinite cumulativ urm?toarele condi?ii:
a) sunt īn limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
b) nu dep??esc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat."

 

 

Puteti directiona 2% din impozitul pe venit datorat statului catre Asociatia Sanatate Pentru Viata (conform art. 57 alin. (4) din legea 571/2003 privind Codul Fiscal). Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul 200 sau 230 si sa il depuneti la personal sau prin po?t?, la Administratia Finantelor Publice pe raza careia aveti domiciliul, pana la data de 15 mai 2012.

 

Daca ati realizat numai venituri salariale completati formularul 230 astfel:

Capitolul I: datele dvs. de identificare
Capitolul II: completati doar daca ati avut cheltuieli cu burse private; la punctul 2 scrieti numele Asociatiei Sanatate pentru Viata, codul de identificare fiscala si contul bancar.
Capitolul III: nu completati nimic.

Daca ati realizat venituri si din alte surse decat din salarii completati formularul 200:

Capitolul I: datele dvs. de identificare
Capitolul II: datele privind activitatea desfasurata si venitul obtinut. Daca nu aveti obligatia depunerii declaratiei, lasati capitolul necompletat.
Capitolul III: completati doar daca ati avut cheltuieli cu burse private; la punctul 2 scrieti numele Asociatiei Sanatate pentru Viata, codul de identificare fiscala si contul bancar.

AutentificareAddThis Social Bookmark Button

Planteaza un copacel la nasterea bebelusului tau

 

Planteaza un copacel la nasterea bebelusului tau

Scrisoare de la un copacel pentru un parinte

Buna,

Astazi ramurile si frunzele mele s-au leganat vesele si soarele a fost mai stralucitor.

Sunt fericit, si dansez pe adierea usora a vantului. Ma intrebi de ce ? M-a vizitat copilul meu. Da , am un copil, un frate, pentru ca am fost plantat la nasterea sa, sa-i fiu alaturi pe cararile vietii.

Citeşte mai departe...';
Template design by JoomlaThemePro
Design by: JoomlaTheme Pro